EFT

Centre de Benestar Prahna

 

Emotional Freedom Techniques

La tècnica d'Alliberament Emocional EFT forma part del camp anomenat Psicologia Energètica, que permet alliberar patrons emocionals negatius (pors, estrès, ansietat, traumes, reflexos condicionats, etc.) D'una manera senzilla sorprenentment eficaç i duradora.

 

Aquesta tècnica equilibra l'energia estimulant, a través d'uns simples tocs amb els dits, certs punts estratègics pertanyents en la seva major part a punts d'Acupuntura dels principals meridians d'energia.

 

-Cella

-Costat de l'ull

-Sota l'ull

-Sota del nas

-Mentó

-Clavícula

-Sota el braç

-A dalt del cap

 

EFT, és un mètode molt senzill aplicable a qualsevol edat, fins i tot nens. A més de resoldre desequilibris emocionals, també es pot utilitzar per activar les capacitats pròpies de cada persona, per tal que funcioneu millor en la vida a tots els nivells (personal, social, laboral, econòmic, ...).

 

Els canvis es produeixen de manera ràpida i fàcil. En alguns casos els efectes s'obtenen de forma instantània, en una sola sessió.

 

El resultat global és un nou estat que permet el lliure fluir de la vida, millorant totes les facetes de la nostra existència. Sobretot, ens ajuda a trobar-nos bé amb nosaltres mateixos i amb els que ens envolten.

 

Copyright © All Rights Reserved