REFLEXOLOGIA PODAL

Centre de Benestar Prahna

La reflexologia podal és una tècnica que treballa a partir de punts reflexos.

 

Aquesta tècnica sosté que tots els nostres sistemes amb els òrgans involucrats en ells, tenen al peu un punt que els representa.

 

A partir de treballar sobre ells s'estimula l'òrgan i / o sistema desharmònic.

 

La reflexologia apunta a equilibrar el funcionament de cada òrgan i per tant de cada sistema, donant per entès que el correcte funcionament dels sistemes fan a l'estat de salut, sent la malaltia un desharmonia en algun dels esmentats sistemes.

 

Com tota teràpia complementària es basa en tots els aspectes de l'ésser o sigui no només en el seu pla físic alleujant el dolor sinó en l'energètic brindant una millor canalització de l'energia i en els aspectes emocionals i mentals, és a dir tractant al ser com una integritat .

 

La tècnica reflexológica es realitza amb molts altres complements més del massatge, es treballa amb digitopressió, amb rodets de fusta, amb màquina vibradora i també amb altres components alternatius com aromateràpia amb essències o cremes i amb colors en cromoteràpia, o amb flors de Bach si fos necessari.

 

Les malalties més tractades per la reflexologia són trastorns en el sistema ossi on la medicina tradicional poc pot aconseguir, amb aquesta tècnica podem alleujar dolors de columna, contractures, estrès i tot el que això provoca a la resta de l'organisme.

 

Com tota teràpia complementària és imprescindible deixar clar que NO SUBSTITUEIX al metge i al seu coneixement sinó que es complementa amb ell fent que la millora sigui més ràpida i millor tolerat el tractament.

 

De totes maneres qualsevol trastorn pot ser complementat amb reflexologia perquè ajudem a harmonitzar l'ésser i donar-li lloc al seu benestar.

 

Copyright © All Rights Reserved