PINDES DE TE VERD

Centre de Benestar Prahna

És un tractament únic que uneix les propietats del te verd , l'heura , el bedoll i el castanyer d'Índies , a les propietats dels olis essencials d'acció descongestiva i drenadora del sistema limfàtic . Tot això s'uneix a la feina amb gemmoteràpia , a través de l'estimulació i desbloqueig de punts amb puntes de quars o cristall de roca . El tractament continua amb un massatge amb pindes , que posseeix una composició específica de plantes medicinals , d'acció sobre els adipòcits i sistema limfàtic .

Aquesta indicat per a casos de cel · lulitis edematosa i retenció de líquids ja que està especialment concebut per desbloquejar el sistema limfàtic i facilitar l'eliminació del líquid retingut . Ideal com a tractament previ a qualsevol tractament lipolític .

Els resultats s'evidencien des de la primera sessió . El tractament és efectiu sense necessitat d'aparells . L'objectiu d'aquest protocol és el d'estimular la dissolució dels nòduls de greix d'una forma totalment natural , i estimular les vies naturals d'eliminació .

Amb aquest tractament podem arribar a perdre 1kg. per sessió.

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved